Kedves szülők,

emlékszem arra a napra amikor a reptéren elbúcsúztam a szüleimtől és elmentem a University of Worcester-re. A sok bőrönd és utazó között ott láttam a szüleim összes aggodalmát is (és nem volt kevés). A világukban én voltam a kicsi hercegnőjük, akit kísértek a nagyvilágba, ahol már nem tudják őt megvédeni.
Megnyugtattam őket, hogy nagyon örülök a egyetemnek. Hisz egy egyedüli lehetőségem volt külföldi presztízs végzettséget szerezni, érvényesülni a szakmámban, kiválóan elsajátítani az angol nyelvet és barátokat szerezni a világ minden tájáról. Ennek ellenére tudtam, hogy a szüleim aggodalmai hatalmasak.

Ezért teljesen megértem Önöket. Mindenen amin keresztül mennek (és még keresztül fognak menni) a gyermekükkel, én is keresztül mentem a szüleimmel. Amikor sikeresen elvégeztem az egyetemet és megtaláltam az álmaim munkahelyet, szerettem volna segíteni más diákoknak is a felvétellel külföldi egyetemekre. Meghívtam egy pár, szintén külföldön tanuló diákot, és megalapítottam az első tanácsadói központot UniLink-nevén. Csapatunk azon van, hogy minél több diáknak segítsen abban, hogy zökkenőmentesen induljon mindenkinek a külföldi tanulmánya.

A tanácsadói központunk segít az egész felvételi folyamattal, minden fontos nyomtatvány kitöltésében, szükséges okmányok és az ösztöndíj elintézésében, megfelelő szállás megtalálásában és a gyors beilleszkedésben. Nem csak a gyermekeiknek vagyunk itt, hanem Önöknek, szülőknek is.

Bármikor és bármilyen kérdéssel vagy aggodalommal fordulhatnak hozzánk. Szívesen segítünk és mindenre válaszolunk. Egy Angol egyetemre nem könnyű eljutni, de az UniLink-nek köszönhetően ez sokkal könnyebb lesz. Tapasztalataim alapján, és mert több mint két száz diákot készítettem fel az egyetemre, tudom, hogy a legfontosabb dolgok a szülői támogatás és bizalom.

A mai napig hálás vagyok szüleimnek, hogy segítettek elérni az álmom és lehetőséget kaptam tanulni egy színvonalas és nemzetközileg elismert Angol egyetemen. Időközben, magam is szülő lettem és tudom, hogy pár év múlva lehet én is a reptéren leszek hasonlóan mint Önök. De remélem, hogy az UniLink-nek köszönhetően, kevesebb aggodalommal teli szülő áll majd mögöttem, és több lesz a magabiztos és reményekkel teli diák.
Studium v Anglii a Irsku | UniLink
Az UniLink tanácsadói központ alapítója