Az egyetem Angliában nem visz csődbe, épp ellenkezőleg.

Röviden, 6 pontban a kedvező diákhitelről:

A kedvező diákhitelnek köszönhetően, bárki járhat egy Angol egyetemre. Minden EU-s diák kihasználhatja “Brexit vagy NemBrexit”.

1

Egy évvel az egyetem elvégzése után kezded el a diákhitelt törleszteni.

2

Csak akkor kezdesz el törleszteni, amikor a béred eléri a bruttó évi £25 000 (ami körülbelül 810 ezer forint havonta). Ha a béred e a határ alá csökken, a törlesztés abbamarad†.

3

A törlesztés összege a béredtől függ. 9%-ot kell törleszteni az évi £25 000 feletti jövedelemből.

4

Ha az egyetem elvégzése után távozol Angliából, a törlesztés összege attól az országtól függ ahol dolgozol. Magyarországon ez körülbelül £15 000 (ami kb. 485 ezer forint havonta).

5

30 év után bármilyen fennmaradó összeg törlődik.

6

Jövőre garantált, hogy még Brexit esetében sem fognak változni ezek a feltételek. Ez így marad az egyetem elvégzéseig.

Megélhetés Angliában

Az egyetem mellett könnyen találsz diákmunkát a költségek fedezésére. Az órabér körülbelül 7 font. Szívesen megosztjuk veled a tapasztalatainkat diákmunka téren. Jelentkezz, hogy segíthessünk.

Ösztöndíj

Számos partner egyetemünk ösztöndíjjal, £500-tól £5500-ig, segíti azokat a diákokat, akik elérik a kívánt érettségi átlagot. Az ösztöndíj segíthet fedezni a költségeid az egyetem mellet. Az UniLink segítségével a diákok már több mint 600 millió forint ösztöndíjban részesülnek.

Studium v Anglii a Irsku | UniLink

Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ez az első lépés a közös találkozásunkhoz. Meghallgatunk és megalapítjuk, hogy mit tehetünk érted. Hamarosan jelentkezünk. Szüleitek is biztosak lehetnek benne, hogy jó kezekben lesztek, mindenben segítünk.